Bijzondere zakelijke evenementen

en bedrijfsfeesten

Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche ligt de unieke locatie van Feel Good TentEvent. Een prachtig plekje midden in de natuur voor bijzondere zakelijke evenementen. Van sfeervolle bedrijfsfeesten in festivalsfeer tot onvergetelijke conferenties, teambuilding, workshops en inspiratiesessies. Met keuze uit tal van indoor en outdoor activiteiten. Geschikt voor groepen van 70 tot 700 personen*, het hele jaar door zowel buiten als binnen in onze speciaal ontworpen comfortabele, warme tenten voorzien van alle luxe faciliteiten en technische voorzieningen. Sfeervol en ongedwongen genieten midden in de natuur.

Professioneel maatwerk en gastvrij

Onze mooie natuurlijke locatie is altijd exclusief voor uw gasten. U bent verzekerd van professioneel maatwerk gebaseerd op uw wensen en doelstellingen. Gastvrij en tot in de puntjes geslaagd. We beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk op het gebied van catering, inspirerende breaks en outdoor groepsactiviteiten, entertainment, teambuilding en workshops. Maar u kunt het programma uiteraard ook volledig zelf invullen met eigen ideeën en contacten. Wij denken graag mee om alle wensen te vertalen naar een onvergetelijke beleving.

Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal in Nederland gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en in de directe omgeving tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën.

Referenties en ervaringen

van onze gasten

Ons event was erg goed geregeld en wij hoefden nergens achteraan te gaan. Alles werd geregeld, we zijn volledig ontzorgd. Als organisator is het erg fijn om te merken dat er wordt meegedacht. Het is een prachtige locatie midden in het bos met erg vriendelijk personeel. Het was een erg geslaagde middag en barbecue! Ik zal zeker nog een keer bij Feel Good TentEvent reserveren!

Securitas Beveiliging BV geeft een

10

"We hebben een top middag en avond bij de Feel Good Tent gehad. Leuke activiteiten konden we samen bedenken en werd goed begeleid. Eten en drinken was goed verzorgd en alles heeft een erg gezellige ambiance. Genoten!"

Quint Wellington Redwood geeft een

"Wij hebben een zakelijke bijeenkomst gehad bij Feel Good TentEvent in Lage Vuursche en zijn hier zeer tevreden over. Het is een hele fijne locatie, de mensen zijn gastvrij en je voelt je er meteen thuis. De locatie in Lage Vuursche ligt midden in het bos. Het is hierdoor een rustgevende en sfeervolle plek. Ook het eten was erg lekker. Wij komen hier zeker terug!’’

OPEN Business Leaders geeft een

10

"Prachtige locatie, heerlijk eten en een geweldige bediening. En aan de kleintjes wordt ook gedacht. Feel Good Tent Event is zeker een aanrader!"

Indeed BV geeft een

9

"Sfeervolle en complete locatie met veel mogelijkheden. Fijne samenwerking met gehele personeel waardoor zowel de voorbereidingen als het event zelf soepel verliep. Hartelijk dank voor de samenwerking!"

FME geeft een

9

Wilt u meer weten? U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom om onze locatie in het bos te bezoeken en de sfeer te proeven. We kijken met veel plezier uit naar uw komst. Bel of mail ons voor suggesties, offerte of bezichtigen van de locatie (035) 5242 772 of vul het contactformulier in.

* Voor groepen tot 70 personen hebben we een nieuwe sfeervolle Feel Good TentEvent locatie in de natuur. We vertellen je graag meer!

Bekijk hier de 3D Sfeerimpressie Feel Good TentEvent 

Een impressie

van onze bedrijfsevenementen