Feel Good TentEvent is een officiële trouwlocatie in de gemeente Baarn. 

We staan in de Top 5 mooiste Toptrouwlocaties in Nederland. 

Stel je voor jullie huwelijk … trouwen midden in de bossen van Landgoed Pijnenburg Lage Vuursche. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Elkaar het ja-woord geven op de mooiste dag van je leven. Zorgeloos genieten met familie en vrienden. Receptieborrel, diner en een geweldig feest. Alles tot in de puntjes geregeld met oog voor detail.

Champagne
bij knappend kampvuur

Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toost met champagne bij knapperend kampvuur. En 's avonds... een weergaloos feest! Buiten of binnen in onze sfeervolle, comfortabele tenten met fijne muziek. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond met romantische fakkels en een feeëriek verlicht bos.

 

 

Ceremonie, receptieborrel,
huwelijksdiner en een geweldig feest.

Van ideevorming tot totaalorganisatie van jullie bruiloft. We bieden je het gemak van onze mooie officiële trouwlocatie én organisatie onder één dak. Vanuit alle vrijheid om te kiezen voor precies die invulling waar jij gelukkig van wordt. De keuken van Feel Good TentEvent is er in vele stijlen en smaken. Van sfeervol dineren aan fraai gedekte lange tafels met kleurrijke veldbloemen tot heerlijk informeel Italiaans dinerbuffet of een of stoere barbecue vanuit onze ambachtelijke buitenkeuken met smoker. Wij denken graag met jullie mee om jullie ideeën te vertalen naar de ideale trouwdag en een onvergetelijke beleving.

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De locatie van Feel Good TentEvent bij Lage Vuursche is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

"Wij zijn hier getrouwd! Super locatie, super aardig en flexibel personeel en tot het laatste moment heeft men gewacht en toch besloten buiten te trouwen, G E W E L D I G! Dit is echt de mooiste locatie om te trouwen!" 

Welkom!

Je bent van harte welkom om onze locatie in het bos te bezoeken, de sfeer te proeven, inspiratie op te doen en ons je wensen te vertellen. Bel of mail ons voor een afspraak. Tel (035