Vrijblijvend onze trouwlocatie bezichtigen?

26 september 2021 is de dag om een trouwlocatie te vinden

Feel Good TentEvent is een officiële trouwlocatie in de gemeente Baarn. 

We staan in de Top 5 mooiste Toptrouwlocaties in Nederland. 

Stel je voor jullie huwelijk … trouwen midden in de bossen van Landgoed Pijnenburg Lage Vuursche. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Elkaar het ja-woord geven op de mooiste dag van je leven. Zorgeloos genieten met familie en vrienden. Receptieborrel, diner en een geweldig feest. Alles tot in de puntjes geregeld met oog voor detail.

Champagne
bij knappend kampvuur

Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toost met champagne bij knapperend kampvuur. En 's avonds ... een weergaloos feest! Buiten of binnen in onze sfeervolle, comfortabele tenten met fijne muziek. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond met romantische fakkels en een feeëriek verlicht bos.

Ceremonie, receptieborrel,
huwelijksdiner en een geweldig feest.

Van ideevorming tot totaalorganisatie van jullie bruiloft. We bieden je het gemak van onze mooie officiële trouwlocatie én organisatie onder één dak. Vanuit alle vrijheid om te kiezen voor precies die invulling waar jij gelukkig van wordt. De keuken van Feel Good TentEvent is er in vele stijlen en smaken. Van sfeervol dineren aan fraai gedekte lange tafels met kleurrijke veldbloemen tot heerlijk informeel Italiaans dinerbuffet of een of stoere barbecue vanuit onze ambachtelijke buitenkeuken met smoker. Wij denken graag met jullie mee om jullie ideeën te vertalen naar de ideale trouwdag en een onvergetelijke beleving.

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De locatie van Feel Good TentEvent bij Lage Vuursche is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

"Wij zijn hier getrouwd! Super locatie, super aardig en flexibel personeel en tot het laatste moment heeft men gewacht en toch besloten buiten te trouwen, G E W E L D I G! Dit is echt de mooiste locatie om te trouwen!" 

Welkom!

Je bent van harte welkom om onze locatie in het bos te bezoeken, de sfeer te proeven, inspiratie op te doen en ons je wensen te vertellen. Bel of mail ons voor een afspraak. Tel (035) 5242 772 of vul het contactformulier in.

We kijken met veel plezier uit naar jullie komst!

Keurmerk Trouwen
Feel Good TentEvent draagt - met veel trots - sinds 2011 het Keurmerk Trouwen. Dit Keurmerk staat garant voor professionaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.
Wil je meer weten over de hoge kwaliteitsnormen, competenties en screening?
Kijk dan op de website van Het Keurmerk Trouwen

Officiële trouwlocatie gemeente Baarn
Feel Good TentEvent is officiële trouwlocatie van de gemeente Baarn.
Hier lees je meer informatie over de voorbereidingen en hoe het werkt. Wij regelen dit in overleg met jullie.

Sfeerimpressie bruiloft Marieke ♡ Barend door Michel Krot www.trouwvideoman.nl 

Referenties en ervaringen

VAN ONZE GASTEN

test

Een locatie om op slag verliefd op te worden! Ook onze gasten keken hun ogen uit. Alles was tot in de puntjes geregeld van ceremonie t/m diner. In oktober komen we terug om de uitgestelde feestavond te vieren. We kijken er nu al naar uit!

Jan en Margreet geven een

10

Afgelopen zomer hebben wij onze trouwdag mogen beleven op deze prachtige locatie. Wij hadden een onvergetelijke en zorgeloze dag dankzij de goede zorgen van Inez Kroon en haar team. Van begin tot eind was eigenlijk alles tot in de puntjes verzorgd. Ook de DJ van de avond die we via Inez hebben leren kennen heeft de avond verder op een fantastische wijze qua muziek verzorgd. Wij hebben gekozen voor de BBQ en daar heeft werkelijk iedereen enorm van genoten! Alles weer netjes verzorgd door de dames en heren van FGTE. In het traject voorafgaand aan de bruiloft zijn er altijd steeds contactmomenten geweest met duidelijke afspraken. Op vragen werd altijd snel en juist gereageerd. Alle gasten die op de bruiloft waren vonden de locatie ook verrassend en mooi. In de avond was alles heel sfeervol verlicht. In de tent was er muziek en buiten stonden mensen gezellig te kletsen, te drinken of ze zaten bij het vuur. Sommige mensen hadden de verstuurde routebeschrijving naar de locatie niet meegenomen, maar na een telefoontje werden ze door de organisatie zelfs opgehaald. Wij kunnen niet anders dan enorm dankbaar zijn voor deze mooie dag en de prachtige herinnering. Wij buigen diep, Super bedankt voor alles!!

Rik en Elodie geven een

10

Samenwerken met Inez en de feelgoodtent familie is ECHT een feestje! WOW!! De communicatie vooraf was ontzettend fijn en mega persoonlijk. En dan op de dag zelf, van het eten tot de inrichting, het lieve personeel tot de kleinste details: alles klopte! Mooier kan je naar ons idee niet trouwen, zou het zo weer doen! 🙂

Angelina geeft een

10

Wij hebben ons diner en feest hier gehad. Wij hadden de 'bbq' en hebben van iedereen gehoord dat het zo heerlijk was! De communicatie verliep echt ge-wel-dig! Voorafgaand konden we altijd appen, bellen en mailen, waarbij we echt snel antwoord kregen op onze vragen. Geen vraag of wens was te veel. Op de dag zelf was Rose onze weddingplanner, waarbij ze alles tot in de puntjes toe regelde. Het was zo mooi aangekleed door haar! Alles was echt perfect voor ons! Feel Good Tent Event heeft onze dag perfect gemaakt!

Lindsey geeft een

10

Wij hebben een geweldige dag gehad in het bos. Alles op een plek, het was een geweldige dag. Eentje om nooit meer te vergeten! Wij wilden graag buiten trouwen en ons beperken tot één locatie om zo rust in de dag in te bouwen. Op deze locatie kan dat. De huwelijksvoltrekking, receptie, diner en het feest wordt op één plek gehost. Wij hadden zelf enige wensen t.a.v de aankleding en daar konden we zelf volledig invulling aan geven. Tijdens de dag hebben wij ons helemaal laten meeslepen door onze beleving en zijn we niet gestoord met enige praktische zaken, noch zijn we ons er van bewust dat deze er waren. Wij kunnen deze locatie volledig aanraden. We trouwden onder de blauwe hemel, aten onder de bomen en hebben tot laat gefeest.

Saskia geeft een

9.3

Op 20 april zijn wij getrouwd bij Feel Good TentEvent. Het was in één woord fantastisch!! Het overtrof al onze verwachtingen. De locatie was prachtig aangekleed en de ceremonie leek wel een sprookje. Het team heeft keihard gewerkt en stond er met veel energie en enthousiasme. We kunnen hun niet genoeg bedanken voor deze mooie dag! We hebben vanaf het eerste moment vertrouwen in de locatie gehad en zijn verliefd geworden op de warme en vrije sfeer. Wij zouden het iedereen aanraden! Bedankt!

Priscilla en Frans geven een

10

Wij zijn afgelopen vrijdag getrouwd bij Feel Good TentEvent. Wat hebben wij een geweldige dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Na de ceremonie konden we boogschieten, schilderen en Jenga torens bouwen. Dat was een regelrecht succes bij jong en oud. Ook de hangmat werd goed gebruikt. DJ Ron heeft nog gezorgd voor een geweldige minidisco. Van ons, en alle gasten, een dik verdiende tien!! Wat een geweldige feeërieke lokatie.

Renate geeft een

10

Onze trouwdag bij Feel Good Tent Event was top geregeld. Voor de grote dag hebben we een paar keer met de organisatie om tafel gezeten om onze ideeën voor te leggen. Samen kwamen we tot een mooi programma en inhoud van de dag. Op de dag zelf zag alles er mooi uit. Het geeft een speciaal gevoel om midden in het bos te trouwen; ook voor de foto's was het een mooie omgeving. Wij wilden graag een relaxte sfeer op de bruiloft en dat is goed gelukt met de rieten stoelen om het kampvuur, de hangmat, het boogschieten tussendoor en de barbecue. De organisatie zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt op de dag; een glaasje water wanneer nodig of nog een glaasje champagne. De gasten vonden het ook een gezellig locatie en vonden het fijn dat alles op één locatie was. Hierdoor was er geen gehaast. 's Avonds was er een groot feest met DJ Ron. Hij keek naar wat de gasten leuk vonden en paste zijn muziek erop aan. Al met al was het een geweldige dag die we nooit meer zullen vergeten.

Lara en Maas geven een

9.5

De sfeer wordt neergezet vanaf het moment dat je vanaf de parkeerplaats naar de locatie loopt. Via het prachtige bospad kom je uit op de open plek in het bos, omringd door de bomen, midden in de natuur heb je deze plek met festivalsfeer. Wij hebben super goed weer gehad en hierdoor buiten kunnen trouwen, borrelen en dineren. De wijnen en het eten waren heerlijk en hebben van alle gasten hier complimenten over gekregen. Er hangt een relaxte sfeer. Het personeel werkt hard om alles perfect verzorgd te hebben qua geluid, aankleding en bediening. De gesprekken tijdens de voorbereiding zijn heel prettig, open en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Gedurende de dag wordt de locatie om je heen omgebouwd zonder hier iets van mee te krijgen. 's Avond marshmallows bij het kampvuur voor de mensen die niet willen dansen. Binnen in de tent een perfecte plek om een feestje te bouwen. FGTE event heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Midden in het bos maar alle faciliteiten die je nodig hebt.

Karin geeft een

10

Wat een geweldige locatie! Onze bruiloft vond plaats op een regenachtige dag. De droombruiloft met barbecue en ceremonie buiten in de zon, werd binnen gehouden. Jammer zul je denken, maar niets is minder waar. De lieve mensen van FGTE, en in het bijzonder Sylvia, hebben gezorgd voor een onvergetelijke dag. De tent, waar nu de barbecue en ceremonie gehouden werd, was prachtig en ontzettend knus, betoverend. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van de gasten en zelf hadden we nu niet meer anders gewild. Dus toekomstige bruidsparen, ook op een regenachtige dag is dit dé trouwlocatie!

Jasmijn geeft een

10

Mooier kan niet. We zijn in juli getrouwd. Dankzij de meer dan perfecte organisatie en de waanzinnig mooie plek is een toch al zeer bijzondere dag van extra glans voorzien.
Zeer aan te bevelen!

Jildou en Wieger geven een

10

Wat een fantastisch mooie locatie en wat een leuke organisatoren. Begripvol en meedenkend voor leuke oplossingen. Met een kopje thee in de winter de locatie bekijken in de sneeuw. (TOP!) De trouwdag was nog mooier. Het bos was opgebloeid en groen. De locatie mooi aangekleed en de verzorging met drankjes en hapjes verliep vlekkeloos. De barbecue verzorgd door een partner van Feel Good TentEvent was ook geweldig. Voor een onvergetelijk trouwfeest in het bos.

Tamira geeft een

9.7

Wij waren zeer tevreden over alle medewerkers. Onze wensen zijn gehoord en wij hebben een prachtige dag gehad! Heel bijzonder om in het bos te trouwe, een onvergetelijke dag!

Marjolijn en Alex geven een

10

Feel Good TentEvent heeft in Lage Vuursche een prachtige trouwlocatie, midden in het bos met ruim voldoende parkeerplaatsen. De organisatie is voortreffelijk: al onze wensen zijn ingewilligd en heel veel is mogelijk. Het personeel is absoluut geweldig. Verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima in orde. Wij hebben een geweldige trouwdag gehad, zeker mede dankzij Feel Good!

Martin geeft een

8.3

Onze ervaring met deze locatie was louter ontzettend positief. Vanaf het eerste moment was het contact warm, persoonlijk, duidelijk en snel. De sfeer van deze plek paste verschrikkelijk goed bij de bruiloft die we voor ogen hadden. Over styling, bloemen, indeling en inrichting hoefden we simpelweg niet na te denken: ze voelen precies aan wat bij je past en alles klopt gewoon. We hadden een bruiloft met 30 kinderen en 70 volwassenen. De sfeer was ontspannen: iedereen vindt zijn weg en de kinderen hebben zo veel ruimte dat je ze helemaal niet hoort! Ze konden boogschieten en schilderen en pizza's bakken en marshmallows op het vuur roosteren: ze hadden de tijd van hun leven! Maar ook met 200 gasten zonder kinderen kun je hier een geweldig feest geven omdat de indeling van de ruimte zo flexibel is. Onze gasten gaven aan het een cadeau te vinden op deze plek te mogen zijn en de woorden 'een droom' en 'sprookjesachtig' kwamen vaak terug. Door de mooie film die Michel Krot (ook via de locatie) maakte kunnen we de hele romantische, ontspannen en feestelijke sfeer nog heel lang na beleven. Het was echt in 1 woord onvergetelijk!

Marieke en Barend geven een

10

Het grootste deel van onze prachtige trouwdag vond plaats bij Feel Good Tent Event. De bijzondere locatie en sfeervolle aankleding waren de belangrijkste redenen voor onze keuze. Ondanks de regen op onze trouwdag hebben wij een geweldige dag gehad. In plaats van buiten vond de ceremonie binnen plaats, in een knusse tent waar de regen zachtjes op het tentdoek te horen was. Na de ceremonie was er een gezellige borrel in de grote tent, waarna we weer naar de kleine tent gingen voor het heerlijke diner. Na het diner barstte het feest los in de grote tent! Van onze gasten hoorden we niets dan positieve geluiden over de prachtige locatie. FGTE heeft de hele logistiek, aankleding en catering verzorgd. Alles perfect geregeld. Aanrader!

Rogier en Eveline geven een

9.7

Het hele Feel good team had een onmisbare aandeel in ons huwelijk. Het contact voorafgaand aan de grote dag was super en er werd steeds snel gereageerd op vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij lekker ontspannen naar de dag hebben kunnen toeleven. Alles was perfect verzorgd en nog mooier dan we hadden gehoopt 🙂 We hebben heel veel

Romy geeft een

10

Wij zijn getrouwd in september. Rond 3 uur kwamen de gasten aan die werden verwelkomd met een lekker drankje. Om 4 uur 's middags was de huwelijksvoltrekking midden in het bos met een heerlijk middagzonnetje dat precies op ons (het bruidspaar) tussen de bomen door scheen. Vervolgens uiteraard proosten met champagne! De sfeer was fantastisch. Deze locatie leent zich geweldig voor mooie momenten en bijzondere contacten. Sommige mannen speelden een partijtje voetbal, vriendinnen lagen met een glas champagne te genieten van de zon en de muziek en familie en vrienden ontmoeten elkaar rond het kampvuur. Om 6 uur werd de Barbecue geopend. Het was geen strak diner, maar lekker losjes en iedereen ging zitten waar hij of zij wilde. vanaf 8 uur begon de band, de band speelde in de tent, waar ook een goede vloer lag, dus de dames met hoge hakken konden ook los! Wij hebben echt een fantastische dag mogen beleven hier. Heel bijzonder was dat wij de hele dag dezelfde groep mensen om ons heen hebben gehad, dat wij midden in het bos getrouwd zijn en dat de sfeer super romantisch was. Ik krijg regelmatig nog reactie van vrienden en familie dat ze vaak met veel plezier terug denken aan deze dag. Net als wij!

Danielle geeft een

10

We zijn in mei getrouwd en het was een prachtige dag (ook qua weer). Toen we de eerste keer bij Feel Good kwamen wisten we heel zeker dat we daar wilden trouwen (en eten en feesten) en we zijn heel blij dat we dat hebben gedaan! De locatie is prachtig, alle gasten vonden dat gelukkig ook, de sfeer feestelijk én ontspannen, de organisatie vooraf soepel en op de dag zelf hebben we alleen maar kunnen genieten omdat alles goed georganiseerd was. Hele mooie en fijne dag, zeker met dank aan Feel Good!

Marlijn geeft een

10

Toplocatie midden in het bos, met fijne mensen en heel veel ruimte voor eigen invulling en mogelijkheid om live muziek te maken.

Gijs geeft een

10

Het grootste deel van onze prachtige trouwdag vond plaats bij Feel Good Tent Event. De bijzondere locatie en sfeervolle aankleding waren de belangrijkste redenen voor onze keuze. Ondanks de regen op onze trouwdag hebben wij een geweldige dag gehad. In plaats van buiten vond de ceremonie binnen plaats, in een knusse tent waar de regen zachtjes op het tentdoek te horen was. Na de ceremonie was er een gezellige borrel in de grote tent, waarna we weer naar de kleine tent gingen voor het heerlijke diner. Na het diner barstte het feest los in de grote tent! Van onze gasten hoorden we niets dan positieve geluiden over de prachtige locatie. FGTE heeft de hele logistiek, aankleding en catering verzorgd. Alles perfect geregeld. Aanrader!

Marieke geeft een

9.7

EEN IMPRESSIE

van de bruiloften bij Feel Good TentEvent