Toegankelijkheid - AANPASSEN!

Op het parkeerterrein zijn vlakbij de ingang enkele invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Het paleis is toegankelijk voor bezoekers met een gewone rolstoel of rollator.

Alle historische ruimtes zijn toegankelijk met een gewone rolstoel of rollator. In het souterrain van het paleis, waar de tentoonstelling VIND HET UIT! Wereldverbeteraars van eigen bodem te bezoeken is, zijn twee ruimtes niet toegankelijk met een rolstoel of rollator.

Bij de entree worden bezoekers die gebruik maken van een rolstoel of rollator opgevangen door een medewerk(st)er van het paleis en begeleid richting de historische route op de begane grond. Aan het einde van de historische route worden de bezoekers begeleid richting de tentoonstelling in het souterrain. Bezoekers met een rolstoel of rollator dienen rekening te houden met de maximale maat van de lift (95 cm x 1.20)  om gebruik te kunnen maken van de liften in het paleis.

Paleis Soestdijk beschikt over rolstoelen, deze zijn echter niet te reserveren. Indien het noodzakelijk is dat een bezoeker gebruik maakt van een rolstoel wordt geadviseerd hiervoor zelf zorg te dragen.

Het paleis en de tuin zijn niet toegankelijk voor honden. Het park en het paleis zijn wel toegankelijk voor hulphonden.