Op onze locatie zijn talrijke mogelijkheden voor activiteiten. Wij stellen in overleg graag een aansprekend programma samen. Laat je verrassen door onze pure natuurlijke sfeer en ongedwongen perfectie. Alles zorgvuldig tot in de puntjes geregeld met oog voor detail.

Champagne bij knapperend kampvuur

Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toost met champagne bij knappend kampvuur. En 's avonds ... een weergaloos feest! Buiten of binnen in onze sfeervolle, comfortabele tenten met fijne muziek. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond met romantische fakkels en een feeëriek verlicht bos.

Een keur aan activiteiten voor een evenement speciaal op maat

Voor zowel bruiloften, bedrijfsfeesten en privé bijenkomsten. Ook incentives, workshops en overige activiteiten zijn mogelijk op deze prachtplekken. Wij denken graag met je mee met oog voor detail en de juiste puntjes op de i.

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De locatie van Feel Good TentEvent bij Lage Vuursche is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Wilt u meer weten?

We leiden u graag rond.
Bel of mail ons (035) 5242 772 of vul het contactformulier in.
Ook na kantooruren zijn we bereikbaar.