Op onze locatie zijn talrijke mogelijkheden voor activiteiten. Wij stellen in overleg graag een aansprekend programma samen. Laat je verrassen door onze pure natuurlijke sfeer en ongedwongen perfectie. Alles zorgvuldig tot in de puntjes geregeld met oog voor detail.

Een speciale en feestelijke gelegenheid

Er zijn van die speciale momenten in een mensenleven die extra aandacht verdienen. Bijzondere mijlpalen of speciale gelegenheden die gevierd moeten worden. Een feestelijk jubileum, een kroonjaar, een persoonlijke viering: dan vraagt zo’n gelegenheid om iets speciaals. En dan past daar een bijzondere buitenlocatie bij.

Een fijne buitenlocatie voelt als thuis

Een fijne locatie is belangrijk voor een warm en feestelijk samenzijn. Een plek waar je gasten zich kunnen ontspannen en zich comfortabel en fijn voelen. En waar jij zelf, als feestelijk middelpunt, kunt ontspannen en in contact kunt zijn met je feestgangers om je heen, terwijl alles goed is geregeld. Een natuurlijke plek die voelt als thuis. Ongedwongen en sfeervol, warm en gastvrij. Met heerlijk eten, een lekker kampvuur, gastvrije gezelligheid en voor degenen die dat willen: leuke activiteiten. Een balletje trappen, handboogschieten: altijd leuk. Daar word je blij van, da’s altijd goed.

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De locatie van Feel Good TentEvent bij Lage Vuursche is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Bel 035 524 2772 of mail naar info@feelgoodtentevent.nl voor meer informatie.