Over ons

Wat leuk dat je benieuwd bent naar ons, de mensen achter Feel Good TentEvent. Er valt zoveel te vertellen! Ons verhaal begint bij onze liefde voor de natuur, en het gevoel van vrijheid en ruimte en verwondering die we daar ervaren. Die delen we graag met jou, en daarmee is Feel Good TentEvent niet zomaar ‘werk’ voor ons. Het is een manier van leven en het voelt als een bijzonder voorrecht, de kost te verdienen met de wijze waarop wij die met ons mooie bedrijf hebben gecreëerd. Je kunt met recht zeggen dat Feel Good TentEvent een hart heeft, -óns hart- en een ziel.

Ruim 25 jaar geleden formuleerden wij een bijzondere wens: de kost verdienen in het bos, met Zeeuwse trekpaarden. Hoe, dat ontvouwde zich in de loop der jaren organisch. ‘De verrassing waar je ‘em niet verwacht’ vonden wij een mooi uitgangspunt. Met zomaar midden in het bos een mooi gedekte tafel, een picknick en een bosprinses in een feeërieke jurk. In de loop der jaren is het concept een aantal keren veranderd. We groeiden van sfeertochten met paard en wagen, verhalenvertellers, troubadours en boskoninginnen naar de full service organisatie die Feel Good TentEvent nu is. Onze creatieve ideeën, de locatie en de organisatie zijn met de tijd meegegroeid. Ons respect en onze liefde voor de natuur, - en de wens die te delen met velen, middels mooie, uitgebalanceerde evenementen en bruiloften-, is altijd de rode draad gebleven.

buitenlocatie zakelijke teambuilding

Eigenaren en initiatiefnemers zijn wij: Ruud en Inez Kroon. Maar zo’n mooi bedrijf goed laten draaien doen we natuurlijk niet alleen. We hebben het voorrecht, prachtige mensen als collega’s om ons heen te hebben. Er is een groot gevoel van ‘samen’, en alle taken zien wij als even belangrijk. Ieder vult zijn of haar unieke plek in het team, en doet waar hij of zij het meest blij van wordt en goed in is. Vaak blijken dat meerdere taken en functies te zijn. Dat maakt het afwisselend en het maakt Feel Good sterk: we vullen elkaar goed aan. Door dik en dun staan onze mensen klaar, voor ons en voor jou, en we kunnen op elkaar bouwen. Naast onze ‘vaste’ kanjers werken we met veel fijne, loyale oproepkrachten: die groep fluctueert jaarlijks.

We stellen ons kernteam aan je voor

Ruud & Inez Kroon

Ruud is de spil in het veld. Hij is de blonde man met lange haren die je door weer en wind op de locatie tegenkomt, meestal in een rood geblokt houthakkershemd. Stoer, en met een mooi, onmiskenbaar buitenhoofd. In zijn jeugd was hij padvinder. De vaardigheden en eigenschappen die hij daar ontwikkelde zijn onmisbaar en onbetaalbaar. Hij volgde de bosbouwschool in Arnhem, werkte bij Natuurmonumenten, kreeg daar een zwaar ongeluk toen hij begin twintig was, geraakte in een rolstoel en was geruime tijd uit de roulatie met een dubbele hernia. Het vonnis van artsen -nooit meer buiten in de bossen kunnen werken- veegde hij van zich af.

Ruud weet op iedere weersomstandigheid te anticiperen. Je kunt wel zeggen dat hij één is met de natuur, en met de locatie: die kent hij als zijn broekzak. Goud is hij, voor je gevoel van comfort en veiligheid, voor het aspect ‘beleving’ en voor de magie die hij over de locatie strooit: net sterrenstof. Hij kan dat. En als ík na al die jaren nog steeds kan zien dat het bijzonder is wat hij op deze prachtige buitenlocatie creëert kan ik mij voorstellen dat jíj dat ook ervaart…

Inez is de moeder van Feel Good TentEvent. Je zou haar de moeder van de Feel Good Family kunnen noemen, zoals Ruud de vader is. Samen vormen zij de verbindende factor en weten het kenmerkende ‘thuis’ gevoel bij Feel Good TentEvent te creëren. Zij en Ruud zijn bijna 30 jaar samen, getrouwd en hebben twee zonen: Tom (24), over wie later meer, en Jim (17). Inez geeft woorden aan wat Ruud en zij samen bedenken. Zij is de conceptschrijver en de spil in de meeste communicatie, schrijft programma’s en maakt logische programmering, offreert en trekt nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Ze remt Ruud soms ook wel een beetje af in alle ideeën die hij wil vormgeven. Meestal lukt dat afremmen niet… en dat geeft ook niet want het pakt bijna altijd goed uit. Inez haar rode draad is écht contact met mensen, weten wat hen beweegt, wat hen motiveert en enthousiasmeert. Zij heeft een achtergrond als communicatietrainer. Daarvoor was zij logopedist met een eigen praktijk en nog langer geleden werkte zij bij de themafeesten van Arjan van Dijk. Net als die van Ruud ligt haar inspiratie buiten, in de natuur. Bos, water, polder, strand: ruimte. Kenmerkend voor haar is haar campertje, dat haar dagelijkse vervoermiddel is en haar gevoel van vrijheid symboliseert.

Jo

Jo….. zelden iemand ontmoet die zó dienstbaar en warm, geduldig en praktisch is als Jo. Vanuit een welhaast volkomen misplaatste bescheidenheid. Want invoelend, onbevooroordeeld, meedenkend en handelend: wát een kwaliteiten, verenigd in één mens😊 Je zou ’t nog niet half hebben bedacht of Jo heeft al een passend en weloverwogen antwoord vanuit haar invoelende, lieve karakter. Je treft Jo wellicht op jouw evenement of bruiloft als de rechterhand van Ruud.

Rose

Als je bij Feel Good TentEvent trouwt of een evenement boekt begeleidt in veel gevallen Rose, of Michele je bruiloft of evenement. Rose heeft superfijne kwaliteiten. Zij is communicatief en zorgvuldig, weloverwogen en meedenkend, betrouwbaar en geduldig, professioneel en punctueel en eigenlijk áltijd vriendelijk! Dat zijn écht véél fijne eigenschappen die je graag ziet in iemand die jullie event of Grote Dag voorbereidt en begeleid op de dag zelf! Rose is een fijne en fantastische professional die je graag om je heen hebt. Haar achtergrond is Weddingmanagement en zij is een echte Hospitality-lady.

Kim

Kim tref je als eerste op je vraag per mail. Wat een kánjer! Áltijd vriendelijk! Meedenkend, behulpzaam en welwillend! Wat héérlijk, écht fijn, zo iemand als eerste aanspreekpunt na je verzoek om informatie! Als zij het niet weet verwijst zij je door. En: ook heel super: je treft haar ook heel vaak zelf, op je bruiloft of evenement. Want, zeg nou zelf: alleen maar achter de computer… wie wordt daar nou écht blij van… de praktijk van Feel Good TentEvent wil je toch ook écht zélf meemaken! Kim in ieder geval wel, dus haar ga je zeker ontmoeten!

Christine

Is het aller-langst bij ons. Vanaf de komst van het eerste trekpaard, het eerste kinderfeestje, de aanschaf van het allereerste tentje: Christine heeft alles meegemaakt. Ooit was zij onze buuv en meteen vanaf het eerste begin wierp zij zich op: ze zei ‘Ik ga jullie administratie doen. Ik zet het meteen goed neer. Anders wordt het misschien een bende’. Zij zag met een heldere blik dat idealistische creatievelingen meestal niet heel goed zijn in structuur aanbrengen en administratieve rompslomp gemakkelijk tot een chaos laten verworden. Zij heeft dat uitstekend weten te voorkomen, en nu nog. Zij is nog steeds onze administratieve rots in de branding. Wij kennen niemand die zó loyaal, trouw, behulpzaam, altijd vriendelijk, geduldig en lief is. In ál die jaren dat wij haar kennen hebben wij haar nog nóóit boos gezien. Christine is bewonderenswaardig. Haar man Sjohn trouwens ook: hij heeft ontelbaar veel verbeteringen doorgevoerd. De vingerafdrukken die zijn gouden handen door de jaren heen hebben achtergelaten liggen werkelijk overal op onze locatie.

Jim

Jongste zoon van Ruud en Inez en sinds een jaar de rechterhand van Ruud als jongste allrounder. Om- en verbouwen, tenten afspannen, graafwerkzaamheden, vloeren leggen, locatie en events voorbereiden, veld- en barwerkzaamheden, pizza bakken… van alles eigenlijk. Jim vindt momenteel in de praktijk zijn leven uit en kijkt nog even aan in welke richting zijn leven zich wil ontwikkelen.

Tom

Oudste zoon van Ruud en Inez en sinds jaar en dag de rechterhand van Ruud. Een self-made man, door de praktijk gevormd. Sociaal, communicatief, geduldig, technisch, handig, oplossingsgericht en eigenlijk altijd vriendelijk. Hij voltooide een opleiding als boomchirurg maar blijft betrokken als operationele kracht bij bruiloften en evenementen, nu vooral met zijn eigen programma ‘Bomen Lezen’ vanuit zijn eigen professie als boom-specialist en daarnaast als tentenbouwer, locatie manager, barman, pizzabakker, technische klussenier, geluidsman: het woord duizendpoot is echt wel op zijn plek.