Over ons

Wat leuk dat je benieuwd bent naar ons, de mensen achter Feel Good TentEvent. Er valt zoveel te vertellen! Ons verhaal begint bij onze liefde voor de natuur, en het gevoel van vrijheid en ruimte en verwondering die we daar ervaren. Die delen we graag met jou, en daarmee is Feel Good TentEvent niet zomaar ‘werk’ voor ons. Het is een manier van leven en het voelt als een bijzonder voorrecht, de kost te verdienen met de wijze waarop wij die met ons mooie bedrijf hebben gecreëerd. Je kunt met recht zeggen dat Feel Good TentEvent een hart heeft, -óns hart- en een ziel.

Ruim 25 jaar geleden formuleerden wij een bijzondere wens: de kost verdienen in het bos, met Zeeuwse trekpaarden. Hoe, dat ontvouwde zich in de loop der jaren organisch. ‘De verrassing waar je ‘em niet verwacht’ vonden wij een mooi uitgangspunt. Met zomaar midden in het bos een mooi gedekte tafel, een picknick en een bosprinses in een feeërieke jurk. In de loop der jaren is het concept een aantal keren veranderd. We groeiden van sfeertochten met paard en wagen, verhalenvertellers, troubadours en boskoninginnen naar de full service organisatie die Feel Good TentEvent nu is. Onze creatieve ideeën, de locatie en de organisatie zijn met de tijd meegegroeid. Ons respect en onze liefde voor de natuur, - en de wens die te delen met velen, middels mooie, uitgebalanceerde evenementen en bruiloften-, is altijd de rode draad gebleven.

buitenlocatie zakelijke teambuilding

Eigenaren en initiatiefnemers zijn wij: Ruud en Inez Kroon. Maar zo’n mooi bedrijf goed laten draaien doen we natuurlijk niet alleen. We hebben het voorrecht, prachtige mensen als collega’s om ons heen te hebben. Er is een groot gevoel van ‘samen’, en alle taken zien wij als even belangrijk. Ieder vult zijn of haar unieke plek in het team, en doet waar hij of zij het meest blij van wordt en goed in is. Vaak blijken dat meerdere taken en functies te zijn. Dat maakt het afwisselend en het maakt Feel Good sterk: we vullen elkaar goed aan. Door dik en dun staan onze mensen klaar, voor ons en voor jou, en we kunnen op elkaar bouwen. Naast onze ‘vaste’ kanjers werken we met veel fijne, loyale oproepkrachten: die groep fluctueert jaarlijks.

We stellen ons kernteam aan je voor

Ruud is de spil in het veld. Hij is de blonde man met lange haren die je door weer en wind op de locatie tegenkomt, meestal in een rood geblokt houthakkershemd. Stoer, en met een mooi, onmiskenbaar buitenhoofd. In zijn jeugd was hij padvinder. De vaardigheden en eigenschappen die hij daar ontwikkelde zijn onmisbaar en onbetaalbaar. Hij volgde de bosbouwschool in Arnhem, werkte bij Natuurmonumenten, kreeg daar een zwaar ongeluk toen hij begin twintig was, geraakte in een rolstoel en was geruime tijd uit de roulatie met een dubbele hernia. Het vonnis van artsen -nooit meer buiten in de bossen kunnen werken- veegde hij van zich af.

Ruud weet op iedere weersomstandigheid te anticiperen. Je kunt wel zeggen dat hij één is met de natuur, en met de locatie: die kent hij als zijn broekzak. Goud is hij, voor je gevoel van comfort en veiligheid, voor het aspect ‘beleving’ en voor de magie die hij over de locatie strooit: net sterrenstof. Hij kan dat. En als ík na al die jaren nog steeds kan zien dat het bijzonder is wat hij op deze prachtige buitenlocatie creëert kan ik mij voorstellen dat jíj dat ook ervaart…

Ruud en Inez Feel Good TentEvent - over ons

Inez is de moeder van Feel Good TentEvent. Je zou haar de moeder van de Feel Good Family kunnen noemen, zoals Ruud de vader is. Samen vormen zij de verbindende factor en weten het kenmerkende ‘thuis’ gevoel bij Feel Good TentEvent te creëren. Zij en Ruud zijn bijna 30 jaar samen, getrouwd en hebben twee zonen: Tom (24), over wie later meer, en Jim (17). Inez geeft woorden aan wat Ruud en zij samen bedenken. Zij is de conceptschrijver en de spil in de meeste communicatie, schrijft programma’s en maakt logische programmering, offreert en trekt nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Ze remt Ruud soms ook wel een beetje af in alle ideeën die hij wil vormgeven. Meestal lukt dat afremmen niet… en dat geeft ook niet want het pakt bijna altijd goed uit. Inez haar rode draad is écht contact met mensen, weten wat hen beweegt, wat hen motiveert en enthousiasmeert. Zij heeft een achtergrond als communicatietrainer. Daarvoor was zij logopedist met een eigen praktijk en nog langer geleden werkte zij bij de themafeesten van Arjan van Dijk. Net als die van Ruud ligt haar inspiratie buiten, in de natuur. Bos, water, polder, strand: ruimte. Kenmerkend voor haar is haar campertje, dat haar dagelijkse vervoermiddel is en haar gevoel van vrijheid symboliseert.

Feel Good TentEvent - over ons - Rose en Sylvia

Rose en Sylvia
Zij zijn onze wedding- en eventmanagers.

Rose is vaak de eerste contactpersoon. Van haar, of van Inez, ontvang je meestal je offerte.

Als je bij Feel Good TentEvent trouwt begeleidt één van hen je bruiloft: van eerste contact tot en met de realisatie van jullie Grote Dag. Ook de meeste evenementen draaien zij. Rose en Sylvia hebben veel overeenkomstige eigenschappen. Beide zijn geduldig, communicatief en zorgvuldig, weloverwogen, betrouwbaar, punctueel en eigenlijk áltijd lief en vriendelijk! Fantastische professionals zijn het, die je graag om je heen hebt. Rose haar achtergrond is Weddingmanagement en Sylvia rondde de opleiding Hotel en Evenementmanagement af aan de Hogeschool Tio. Zij werkte daarna een aantal jaren in een gerenommeerd hotel op de sales- en eventafdeling voordat zij ons team kwam versterken. Beide zijn zij met recht Hospitality-ladies.

Feel Good TentEvent - Tom

Tom
Oudste zoon van Ruud en Inez en sinds jaar en dag de rechterhand van Ruud. Een self-made man, door de praktijk gevormd. Sociaal, communicatief, geduldig, technisch, handig, oplossingsgericht en eigenlijk altijd vriendelijk. Hoewel hij momenteel in de bosbouw-voetsporen van zijn vader treedt en een opleiding als boomchirurg is begonnen (het is vanwege Corona gelukkig nog rustig bij Feel Good dus perfecte timing!) blijft hij betrokken -hoewel minder- als operationele kracht bij bruiloften en evenementen. Tenten bouwen, locatie managen, barman, pizzabakker, technische klussen, geluidsman: het woord duizendpoot is echt wel op zijn plek.

Feel Good TentEvent - over ons - Mike

Mike
Nog zo’n mooie man, zo’n duizendpoot met lange haren, gehouwen uit één stuk. Je hebt van die mensen, die kunnen eigenlijk alles. Mike is zo iemand. Terecht heet hij dan ook Mike-Unlimited. Weinig mensen zouden zo’n naam durven dragen maar hij maakt het waar. Bij Feel Good geeft hij structuur in de operationele organisatie en bouwde zijn passie voor buiten koken uit: hij ontwikkelde zich tot onze culinaire man. Hij verzint en maakt de lekkerste gerechten. Vol creativiteit runt hij de buitenkeuken. In Corona tijden zet hij zijn andere kwaliteiten in: (ver)bouwer, creator, techneut. Verzin het…hij maakt het. Soms zijn mensen die alles kunnen minder makkelijk in de omgang. Mike niet. Hoewel hij nooit zo op de voorgrond treedt is hij áltijd vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Superfijne collega!

Nicola
Onze Servische beer. Stevig en stoer, robuust en met het hart van een leeuw. Hij diende in het Servische leger en werd zo al vroeg ‘gevormd’. Oersterk, buitengewoon loyaal, gezellig, en trouw door weer en wind. Bij nacht en ontij staat hij klaar. Hij is, net als Mike, heel veelzijdig. Heeft zijn eigen hoveniersbedrijf, legt tuinen aan en bomen om -ook daar weer de connectie met bosbouw-. Bij Feel Good bakt hij de lekkerste pizza’s en bedient hij de Santa Maria BBQ. En wat hij zéker zo leuk vindt en een absolute topper in is: live roast… een varken aan het spit. Boek dat… en je doet hem geen groter plezier. Jezelf trouwens ook: een vers geroosterd varken aan het spit is lekkerder dan het beste stuk vlees.

Christine
Is het aller-langst bij ons. Vanaf de komst van het eerste trekpaard, het eerste kinderfeestje, de aanschaf van het allereerste tentje: Christine heeft alles meegemaakt. Ooit was zij onze buuv en meteen vanaf het eerste begin wierp zij zich op: ze zei ‘Ik ga jullie administratie doen. Ik zet het meteen goed neer. Anders wordt het misschien een bende’. Zij zag met een heldere blik dat idealistische creatievelingen meestal niet heel goed zijn in structuur aanbrengen en administratieve rompslomp gemakkelijk tot een chaos laten verworden. Zij heeft dat uitstekend weten te voorkomen, en nu nog. Zij is nog steeds onze administratieve rots in de branding. Wij kennen niemand die zó loyaal, trouw, behulpzaam, altijd vriendelijk, geduldig en lief is. In ál die jaren dat wij haar kennen hebben wij haar nog nóóit boos gezien. Christine is bewonderenswaardig. Haar man Sjohn trouwens ook: hij heeft ontelbaar veel verbeteringen doorgevoerd. De vingerafdrukken die zijn gouden handen door de jaren heen hebben achtergelaten liggen werkelijk overal op onze locatie.

Belt of mailt u voor een afspraak, meer informatie of een offerte op maat.

Bel 035 524 2772 of mail naar info@feelgoodtentevent.nlvoor meer informatie.

Resumé:
Eigenlijk is het een leuke constatering: ons team bestaat niet persé alleen maar uit mensen die gestudeerd hebben voor hun plek bij Feel Good TentEvent.
Ons team bestaat uit geweldige self made professionals: mensen die zich in de praktijk hebben gevormd, daar hun waarden hebben gevonden, onze ‘vibe’ hebben opgemerkt en zich gaandeweg hebben aangesloten. Die ‘vibe’ bestaat uit: blij zijn met wie je bent en weten wat je te bieden hebt (of daar allengs achter komen), de rust en het vertrouwen en het enthousiasme vinden in jezelf en vooral: plezier hebben in wat je doet. Dat is Feel Good TentEvent. Dat is in essentie wat ons mooie team maakt. Het is deze verbinding die kenmerkend is voor de wijze waarop wij werken: het gevoel van ‘samen’ en de lol, die voelbaar is in ieder evenement.

zakelijke buitenlocatie