Absoluut unieke locatie midden in de natuur. In de monumentale bossen van Lage Vuursche (regio Utrecht bij Hilversum) op het prachtige landgoed Pijnenburg. Hier ligt verborgen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug het 1 hectare Cognacveld . Een mooie zonnige open plek waar onze speciaal ontworpen warme, comfortabele tenten staan.

Geheel voorzien van alle luxe faciliteiten en technische voorzieningen.

Door de flexibele inrichting is de locatie geschikt voor groepen van 70 – 700 personen. Met een gezellige container-bar, heerlijke wereldse keuken, vuurplaats, BBQ, Pizza oven, fakkels, garderobe, toiletten, en sfeervol meubilair zoals zitjes, sta-tafels, en gezellige lounge banken. Bijzonder genieten met een hoog verrassingsgehalte. Vóór het begin wordt de sfeer al bij aankomst gezet. Een sprookjesachtige wandeling midden door het bos voert je vanaf de eigen parkeerplaats naar een knappend kampvuur. Het onmiskenbare gevoel van de vrijbuiter in ieder van ons wordt aangesproken. De mystieke verlichting van fakkels langs het zandpad maakt de wandeling 's avonds nog mooier.

Uitstekend bereikbaar midden in het land

Deze unieke locatie is centraal gelegen nabij Baarn en Hilversum iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en in de directe omgeving tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën. ligt regio Utrecht

MAPS

Klik hier om naar de website van Landgoed Pijnenburg te gaan

Vanaf het centrum van Utrecht.
Reisduur: ±15 min. Afstand: 19,5 km.

Vanaf het centrum van Amersfoort.
Reisduur: ±15 min. Afstand: 15,7 km.

Vanaf het centrum van Amsterdam.
Reisduur: ±30 min. Afstand: 42,5 km.

Vanaf het centrum van Apeldoorn.
Reisduur: ±40 min. Afstand 62,2 km.

EEN IMPRESSIE

van de locatie van Feel Good TentEvent