De helden van Feel Good TentEvent

De helden van Feel Good TentEvent

Nu de winter nog niet koud zijn hielen heeft gelicht, althans, met bijna 20 graden in ’t verschiet líjkt dat zo maar dat kán natuurlijk verraderlijk zijn, word ik wakker met lentekriebels. Maart roert nog altijd zijn staart en zo ook doet april wat ‘ie wil maar écht, het borrelt en bruist! Covid of geen Covid, ik zou zómaar een gat in de lucht kunnen springen, zóveel zin heb ik in alle nieuwe ontwikkelingen die mét deze heerlijke vroege lentevibe op gang zijn gekomen. Wat een maf idee toch: gisteren was ik op onze mooie buitenlocatie en keek ik verwonderd rond naar zoveel groen alweer terwijl de sneeuw nog in hoge bulten lag opgetast tegen de tenten: het ijzige bewijs van een dikke nacht hard door-ploeteren, toen dat nodig was. Toen dat er even écht op aan kwam.

Want wanneer was dat nou helemaal, een week geleden pas? Dat ’t zo sneeuwde ‘s nachts, en dat onze Feel Good mannen Ruud en Tom, onze helden, de hele nacht de tenten sneeuwvrij hebben gehouden? De hele nacht! Wat een bikkels, zomer én winter gáán ze ervoor en zorgen ze voor goed en betrouwbaar locatiemanagement. Met regen, sneeuw of storm staan zij klaar, onze onverschrokken die-hards. Maar ook in de zomer, wanneer het smoorheet is en de mussen van het dak vallen. Zij zijn het die zorgen voor de regie achter de schermen, voor veiligheid en comfort op onze mooie plek, en voor de bijzondere en sprookjesachtige verrassing die je aantreft in deze middle of nowhere.

Een feestje bouwen, een geslaagd event neerzetten, een meeting of kick off of presentatie faciliteren als het mooi weer is, geen zuchtje wind en geen spatje regen: appeltje eitje, dat kan iedereen. Geen kunst aan. Maar als het er wat méér op aankomt, of als het klimaat ál te Hollands wordt en ons verrast met haar dagelijkse grillen: dán een goed evenement neerzetten. Dán doen beproefde vaardigheden ertoe, echte kennis en know how van zo’n locatie. Dan heb je helden nodig, mannen die de locatie kennen als hun broekzak.

Of ik trots op hen ben..?
Wat dácht je..!!

Sorry, the comment form is closed at this time.