Buiten Feel Good TentEvent

Buiten: goed voor nieuwe inspiratie!

Nu de lente ons ondanks een koude noorderwind naar buiten lokt is het voorjaar dé tijd voor nieuwe inspiratie. De terrassen gaan bíjna open en de regels proeven als een voorzichtige versoepeling. We beginnen warempel te vorderen met het kweken van onze Covid-resistentie. En dat is maar goed ook: om me heen merk ik dat Corona-moeheid begint te ontstaan. Goed om onszelf te voeden met wat positieve mindsets. Want meegaan in negativiteit levert energieverlies op, en dat is slecht voor de weerstand.

Mentale lenigheid kunnen we gelukkig eenvoudig beoefenen. En als we dat even niet in onszelf kunnen vinden helpen mooie one-liners. Die kunnen dan nét even een zetje geven als het gaat om doorzettingsvermogen, moed en kracht: nieuwe inspiratie voor een positieve mindset. Mij hebben bijvoorbeeld deze al vaak door ‘dooie’ momentjes heen geholpen:

  • Let your dreams be bigger than your fears and your deeds be greater than your words
  • If not now, when…? If not me, who…?
  • Niet alles wat je niet durft, moet je niet doen. Feel the fear and do it anyway.
  • Don’t ask what the world needs. Rather ask what makes YOU come alive. Because what the world needs is people who have come alive

Sommige zijn even slikken, zoals de eerste en de derde. Maar door de jaren heen zijn er vaak momenten geweest dat ik dan nét even weer kon voelen: ‘watdehek’ ? Allemaal zijn ze even waar… voor mij, en wellicht ook voor jou, dus doe er lekker je voordeel mee! Welke spreekt jou het meest aan?

To Do Tip:

Pik er een uit, en schrijf, schilder, schets em op papier. Geef ‘em een mooi plekje in je huis, waar je regelmatig komt: boven je bed, op de wc, op je koelkast… Vervang ‘em voor een andere inspirator als ie je niet meer opvalt, want met je hoofd werkt het ‘t zelfde als met je lijf: je moet het blijven voeden.

Wij hebben er zin in!

Bel 035 524 2772 of mail en vraag een offerte aan!

Sorry, the comment form is closed at this time.