Buitenbruiloft

Jouw buitenbruiloft midden in de natuur… Hoe?

Geweldig! Jullie gaan trouwen! Superleuk om samen te kijken hoe je deze Grote Dag gaat invullen! En stel: jullie zijn het eens: het moet een buitenbruiloft worden. Liefst zo puur mogelijk, midden in de natuur. En liefst ook: om zorgeloos van te genieten.

Zelf doen? Zelf alles regelen? ‘Zo moeilijk kan dat toch niet zijn, juist leuk om lekker mee aan de slag te gaan!’, denk je misschien. Dus jullie gaan op zoek. En al gauw blijkt: dáár komt écht veel bij kijken! Oeiii… en je wilt wél zéker weten dat alles helemaal goed komt!

Tip:
Ga niet aan de slag met dingen die een hoofdpijndossier voor je zouden kunnen worden. Laat dat soort zaken over aan diegenen die al heel wat vaker met dit bijltje gehakt hebben en geniet zelf vooral van de dingen die leuk zijn om te regelen én die je goed kunt overzien!

Want het sprookje dat jullie voor ogen hebben bestaat gewoon al! Hoe gaaf is dat…😊
Feel Good TentEvent is er om je te helpen en om 100% van deze speciale Grote Dag midden in de natuur te genieten.

Natuur is voor ons een krachtige inspiratiebron en deze inspiratie willen we graag delen met jou. De puurheid van natuur levert een sterke bijdrage aan een bijzondere en pure beleving, is onze ervaring. En elkaar het JA-woord geven is natuurlijk een buitengewoon krachtige beleving!

Wij houden van wat we doen en worden gedreven door de sterke wens, jouw bijzondere buitenbruiloft tot het sprookje te maken dat je voor ogen hebt. Alles op één locatie en alles van A tot Z geregeld, met uiteraard altijd de inbreng die je zelf wenst.

Klaar voor een tip over jouw buiten-gewone bruiloft midden in de natuur waar je versteld van zult staan? 💡

Komt ‘ie …

Laat ‘t los! Je hoeft niets te doen! Geniet van de voorpret, de regelarijen zijn voor ons. Met 25 jaar ervaring hebben we alles al zo’n beetje meegemaakt en we laten niks aan het toeval over, dus… GENIET!

Wil je meer weten? Bel 035 524 2772 of mail.

En je ontvangt direct meer informatie.

Sorry, the comment form is closed at this time.