Jouw bruiloft: Wat als het regent..? Relax!

Op jouw bruiloft wil je natuurlijk het liefst een lekker zonnetje: liever heb je niet dat het regent. Maar weer of geen weer: Relax! Wij gaan er hoe dan ook een FANTASTISCHE DAG van maken bij Feel Good TentEvent!

Met het weer in Nederland is het altijd weer een verrassing. Grappig is dat toch hé. De ene week sta je op het ijs en houd je een sneeuwballengevecht -heb je de leuke winterfoto’s gezien van bruid Eva en bruidspaar Sas en Rob in de sneeuw? De bruiden hadden het geen moment koud, da’s de adrenaline he, van alle bruids-lol samen?En de andere week is het volop LENTE met 20 graden en moet je je bijna insmeren met factor 50, zo stralend is de zon! Allebei heerlijk, van beide worden we vrolijk. En zelfs een buitje regen zal de pret niet drukken.

Met het weer in Nederland weet je het inderdaad nooit. Maar wat geeft dat nou eigenlijk? In feite helemaal niks, als je tenminste goed bent voorbereid én jouw prachtige buitenlocatie een goed plan B achter de hand heeft bij regen op jouw bruiloft. Want risico’s nemen en hopen dat ’t wel mee zal vallen… dat wil je niet. En het is zó zonde van je voorpret! Slapeloze nachten ervan hebben, dat is niks. Maar je wilt wel dat het góed komt! Zo’n belangrijke dag als je trouwdag, daar ligt de lat gewoon hoog! Maar regen: dat hoeft zéker geen stopper te zijn. Daarmee hebben wij jarenlange ervaring.

Dus: Wat als het regent? Wel, dat is precies waarom wij bij Feel Good TentEvent een uitstekend plan B achter de hand hebben. Altijd al, per definitie zelfs. Want iedereen kan een mooi feestje bouwen als het droog is: dát is niet zo moeilijk. En wij willen zélf ook goed slapen, de nacht voordat we jullie grote dag ten uitvoer mogen brengen. Dan willen wij óók uitgerust wakker worden en vol vrolijke zin beginnen met de laatste puntjes op de i, voor jullie grote dag!

En dus laten wij op ons sprookje van een buitenlocatie niks aan de grillen van het Nederlandse weer over. Dat is gewoon goed afgetimmerd!

Dat het overigens wel meevalt met de regen in Nederland weten we uit de statistieken. Slechts gemiddeld zes á zeven dagen per jaar regent het de hele dag. Dan begint het ’s nachts met zeiken van de lucht, en gaat dat ook overdag nog vrolijk door. Maar… dat is maar zés dagen per jaar, doe ‘es gek, zeven! Dat is echt weinig! En dan ook nog eens meestal niet in de zomer! Natuurlijk, buien zijn er genoeg. Regenachtige dagen. Maar dan is het tussen de buien door ook weer droog en kun je weer lekker naar buiten. En meestal is het kampvuur dan ook gewoon nog áán!

100% kans op droog weer en zon is er lang niet altijd in Nederland. Maar.. waar wil je op focussen? Met grotendeels tóch kans op droog weer en geregeld zon: kies je dan voor binnen? De kans op heerlijk ongedwongen buiten zijn loop je dan grotendeels mis. Terwijl die kans -als je de statistieken bekijkt- dus feitelijk veel groter is! Of kies je dan toch voor een relaxte buitenlocatie, waar een goed plan B al klaar ligt.

Om aan te geven hoe weinig échte regendagen voorkomen: Bijna altijd kan het JA woord buiten. Bij Feel Good TentEvent zijn de ceremoniën die binnen plaats vinden, in de sfeervolle tent, op één hand te tellen. Overigens is ‘binnen’ nog steeds ‘buiten’ want de zijkanten van de tent kunnen helemaal open. Verreweg de meeste tijd kunnen ceremonie, proostmoment en het eten lekker buiten. Dus.. voor welk sprookje kies je? Enjoy de voorpret!

Dus.. voor welk sprookje kies je? Enjoy de voorpret! Meer weten?

Mail (link) of bel gerust 035 524 2772!

Sorry, the comment form is closed at this time.