De LENTE is in aantocht!

Februari 2021… met de tintelfrisheid in de lucht en volop kwinkelerende vogels voelt het alweer als bijna LENTE!

En dan te bedenken dat ’t van het weekend nog -10 was in het bos…  Wij konden de sneeuwpret van de afgelopen week natuurlijk niet weerstaan en kregen spontaan een leuk idee: een shoot met Meral Soydas Photography, met prachtige bruiden in het witte Wonderland van Feel Good TentEvent? Past helemaal in het sprookje dat de locatie al van zichzelf is… kijk mee en geniet nog even na! Eva kon haar echtgenoot Casper verrassen met haarzelf als kadootje aan hem, en Sas en Rob konden samen even hun grote dag her-beleven.

Het lengen van de dagen brengt niet alleen letterlijk weer meer licht: ook gloort er een mooi schijnsel aan het eind van de lange Covid tunnel. Wie had een jaar geleden gedacht dat die zó lang zou zijn, en voor sommigen zó donker! Wat een test was het, en voor velen ook nu nog, om positief te blijven, de moed erin te houden, en te blijven vertrouwen. Wat een beproeving. Sommigen van onze bruidsparen waren regelrecht in paniek, begrijpelijk! Inkomsten vielen weg of kwamen onder druk te staan, sommige van hen  verloren hun baan, en het voor de bruiloft gereserveerde spaargeld moest voor levensonderhoud worden ingezet.  Dierbaren kregen Covid-19, een onzekere tijd volgde, soms met ellendige afloop, gelukkig vaak ook met goede.

Aan al onze bruidsparen de welgemeende boodschap:

Lief bruidspaar: wij zijn in gedachten bij jullie gebleven, en bewogen mee waar we konden. Samen hebben we dit woelige water bevaren en mán wat ging dat water soms tekeer! De golven zijn nog niet voorbij en de wind is nog niet gaan liggen, maar: er is goede hoop voor 2021!

Het inenten is begonnen… en daarmee gaat de eerste zucht van verlichting door ons heen: er is nieuwe hoop in aantocht! Lief bruidspaar, wat dúúrt wachten lang, en wat wénsen wij je toe dat je weer verwachtingsvol, en met nieuwe moed 2021 in bent gegaan. En wij doen mee met jullie: wij ook kijken met ontzettend veel plezier uit naar jullie Grote Dag! Want wát zal dát een feest zijn… Voor jullie, en ook voor ons! Terrastival of feestavond: in beide gevallen staan wij honderd procent garant voor een súpergeslaagde bruiloft!

Dankjewel dat jullie zijn gebleven, en geduldig hebben meebewogen met wat Covid van ons vroeg -en vraagt. Dank, voor jullie loyaliteit en vertrouwen. Want dat is ook waar wij vanuit gaan: het komt vast en zeker helemaal goed!

PS
Nog even een heel leuk weetje:
Van de letterlijk honderden trouwlocaties die er zijn in Nederland krijgen wij de 7e plek in de top 10 van meest populaire trouwlocaties. Gaaf of gaaf! Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! En jullie als bruidspaar vast en zeker ook ?

Foto’s by: Meral Soydas Photography 

Sorry, the comment form is closed at this time.