Buiten trouwen

Buiten trouwen was nog nooit zó populair

De laatste jaren was ’t al duidelijk: buiten trouwen is populair. Maar of het nou de Lente is, de dagen die bijna ongemerkt langer worden, de hogere temperaturen… Of het de zweem is van het voorjaar en de nieuwe hoop die dit met zich meebrengt na het lange lange Covid binnen zijn.. Of het de mooie plek is die wij mochten ontvangen in de top tien (?!) van meest populaire trouwlocaties van Nederland: wij merken het. Wij merken het vólop! Het borrelt! Wow, het bruist! Buiten trouwen was nog nooit zó populair.

Wat gááf is het, deze onderstroom van nieuwe hoop en vertrouwen te voelen. Wat móói dat de Liefde bloeit! Het vertrouwen dat gloort als een stip op de horizon met de komst van vaccinaties.. Het is alsof Nederland een diepe zucht van opluchting slaakt, en iedereen weer voorzichtig zijn hoofd voor ’t eerst sinds lange tijd naar buiten steekt, en de eerste teugen frisse Lente inademt. Alsof de eerste zonnestralen een ieder aanraken als een toverstokje. Magisch bijna, hoe die verandering voelbaar is. Het ontroert en maakt dankbaar en blij.

Trouwen in de natuur is magisch, het voegt enorm veel toe aan je bruiloft als een sprookje. Het bos, de mooie tenten, de kampvuren… logisch eigenlijk. Het wás altijd al mooi, het vóelde altijd al natuurlijk en vrij, bijzonder en romantisch, maar nu krijgt buiten trouwen een extra dimensie erbij: het voelt ruim, en het voelt veilig.

Buiten trouwen wás al populair maar nu duidelijk nog meer, om begrijpelijke redenen: we hoeven het er niet eens over te hebben? De tenten zijn ruim, ze kunnen helemaal open en ze zijn uitstekend geventileerd, en er is ruimte genóeg. Ook als het regent is het nog steeds súpergezellig.

Bij Feel Good TentEvent kun je trouwen op alle dagen van de week, ook op feestdagen. Er is vast nog wel een mooie datum voor jullie te vinden waarop jullie het JA-woord kunnen geven, buiten, met het gras onder je voeten en de vogels in de bomen om je heen.

Wil je meer weten? Bel 035 524 2772 of mail.

En je ontvangt direct meer informatie.

Sorry, the comment form is closed at this time.