Buiten Feel Good TentEvent

De LENTE komt eraan… kom, naar BUITEN!

Onmiskenbaar hé, heb jij dat ook… ‘moet’ jij ook naar buiten? Lang niet elk jaar heb ik dat, maar dit jaar heb ik de winter wel een beetje óm-gekeken. Al dat ‘binnen’…
Ik was dan ook blij met die heerlijke winterse verrassing: de sneeuw die zo’n beetje als bonus kwam en mij vrolijk naar buiten riep. Maar nu: het valt niet meer te missen. De LENTE komt eraan! We merken het aan de dagen, ze zijn al duidelijk langer. We zien het aan de knoppen in de bomen, de sneeuwklokjes en de krokussen en de narcissen, en we merken het aan onszelf: het Engelse ‘Springtime’ zou net zo goed de Nederlandse benaming kunnen zijn! Lente maakt dat je een gát in de lucht wilt springen van pure lol! Lente maakt vrolijk! Kampvuurtjes en eten, werken en vergaderen … ’t is féést buiten!

Op mij heeft het voorjaar het effect van een onweerstaanbare drang, naar BUITEN te willen. Ik hou het binnen niet meer uit! Vroeg eruit, wandelen, fietsen! Koffie en ontbijt  en dan met mijn laptop naar buiten, hoewel: dat laatste, nouou… da’s nog wel een beetje te fris. Lang zitten en ik kom mijn stoel niet meer uit: stíjf! Maar dat geeft niks. De eerste barbecues heb ik al weer achter de kiezen, in het bos, op onze mooie, práchtige buitenlocatie. Héérlijk!

Ik merk het ook aan de mailbox: die loopt vól met enthousiastelingen die ook heel veel zin hebben in die verfrissende vibe. Want naast de heerlijke energie die de Lente met zich meebrengt is het natuurlijk ook een reactie op het lange, lange binnen zijn. Thuiswerken, zoomen, teamen, je kids met school helpen. Gelukkig kan en mag er binnenkort allemaal weer wat meer! Fijn dat die tijd er weer aan komt en we weer vrijer kunnen bewegen. Want BUITEN voelt niet alleen heerlijk, het voelt ook natuurlijk. Het voelt veilig, ruim, en vrij.
Gaan we je zien? Met je collega’s, met vrienden of familie? Kom je bij ons vergaderen? Of wat vieren? Feest of barbecue of huwelijk of festival? GEZELLIG!

Wij hebben er zin in!

Bel 035 524 2772 of mail en vraag een offerte aan!

POST A COMMENT