Afscheid

De pure sfeer van onze locatie midden in de natuur

Heel mooi en passend bij een persoonlijke afscheidsceremonie en condoleance: vol rust, ruimte en verstilling. De schoonheid en ingetogenheid van de natuur als ook het verzorgde onderkomen in een sfeervolle en comfortabele tent draagt bij aan een zo speciale gelegenheid als een laatste afscheid. Een prachtige plek voor een geheel eigen authentieke invulling en sfeer.

Gastvrij en betrokken maatwerk

Onze organisatie beschikt over ruim twintig jaar professionele ervaring. Wij denken graag mee om de herdenking volledig naar eigen wens persoonlijk in te vullen, herinneringen op bijzondere wijze vorm te geven en hiertoe de tijd te kunnen nemen. Onze natuurlijke groene locatie is altijd exclusief gedurende de hele dag. De sfeervolle rustieke tenten zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en voorzieningen. Comfortabel warm en geschikt voor zowel kleine intieme gezelschappen als grotere bijeenkomsten, van 70 tot 700 gasten. Alles staat in het teken van professioneel maatwerk gebaseerd op een uiterst persoonlijke sfeer en invulling. Gastvrij tot in de puntjes fijn geregeld, ook op culinair gebied.

Uitstekend bereikbaar en royale eigen parkeergelegenheid

Onze locatie op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen nabij Lage Vuursche iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en in de directe omgeving tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën.

Wilt u meer weten?

We leiden u graag rond.
Bel of mail ons (035) 5242 772 of vul het contactformulier in.
Ook na kantooruren zijn we bereikbaar.