Sfeer proeven?

Welkom bij Feel Good TentEvent!

In de bossen van Landgoed Pijnenburg

Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche ligt de unieke locatie van Feel Good TentEvent. Een prachtig plekje midden in de natuur met eindeloze mogelijkheden voor bijzondere evenementen en feesten. Geschikt voor groepen van 70 tot 700 gasten*, zowel buiten als binnen in onze speciaal ontworpen tenten voorzien van alle luxe faciliteiten en technische voorzieningen. Hou je van gastvrij, sfeervol en ongedwongen? Wij bieden graag een onvergetelijke dag waar je kan genieten met volop inspiratie. Van idee tot totaalorganisatie. Laat je verrassen door onze gastvrije perfectie. Alles tot in de puntjes geregeld met oog voor detail.

WIJ DOEN MEE!

Zondag 27 september 2020
11.00 tot 16.00 uur
Open Toptrouwlocatie Route

Ja het kan weer! Noteer zondag 27 september 2020 in je agenda. Dan ben je van harte welkom bij onze Open Toptrouwlocatie Dag. Helemaal coronaproof conform RIVM maatregelen. Feel Good TentEvent biedt zowel binnen als buiten royaal de ruimte om op natuurlijke wijze 1,5 meter afstand te bewaren. Je kan de Feel Good ♡ sfeer proeven, inspiratie opdoen en genieten van een heerlijke middag midden in het bos. Wij zorgen voor drankjes, tapas, kampvuur en fijne muziek.

Meer info / aanmelden.

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De locatie van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 parkeerplaatsen op eigen terrein en in de directe omgeving tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën.

Sfeer proeven?

Je bent van harte welkom om onze locatie te bezoeken, de sfeer te proeven en inspiratie op te doen.
Bekijk hier de 3D sfeerimpressie Feel Good TentEvent.